Το καλάθι είναι άδειο
Κατηγορίες eshop
 

Morfes Channel (You Tube) 2

Newsletter
* Email
Όνομα 
Εγγραφή Διαγραφή
 

Σεμινάρια

Το Εργαστήρι καλλιτεχνικής δημιουργίας ΜΟΡΦΕΣ λειτουργεί από το 2003 και σας προσκαλεί σε μια μαγευτική περιπλάνηση γεμάτη χρώμα, φαντασία και θετική διάθεση σε ένα χώρο φιλικό και πλήρως εξοπλισμένο.

Ελάτε στην συντροφιά μας για να δημιουργήσουμε μαζί εντυπωσιακές δημιουργίες με την τεχνική του Decoupage ή με Μεικτές Τεχνικές(Mixed Media), να παλαιώσουμε ή αναπαλαιώσουμε ξύλινα αντικείμενα, να φτιάξουμε πανέμορφα κεριά ή σαπούνια, χρηστικά αντικείμενα, κούκλες από πηλό και κοσμήματα που θα λατρέψετε. Μάθετε να διακοσμείτε το χώρο σας, εικονογραφήστε το δικό σας παραμύθι και ζωγραφίστε τα πιο εντυπωσιακά υφάσματα, γυαλιά και ξύλα.

Αυτά και πολλά άλλα θα τα ανακαλύψετε όταν δεχτείτε την πρόσκληση στο πιο συναρπαστικό ταξίδι της φαντασίας σας.

Δώστε ΜΟΡΦΕΣ στα όνειρά σας και δημιουργήστε έναν κόσμο γεμάτο μυρωδιές και χρώματα

  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των θεματικών κύκλων σεμιναρίων μπορείτε να το δείτε στην ενότητα Πρόγραμμα Μαθημάτων Θεματικών Κύκλων (μία φορά την εβδομάδα - πρωινά ή απογευματινά ) που απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους.

  • Τις προγραμματισμένες ημερομηνίες των ταχύρρυθμων σεμιναρίων μπορείτε να τις βλέπετε στην ενότητα "Πρόγραμμα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων"

Δείτε στα παρακάτω video παρουσίαση του χώρου και των εργαστηρίων μας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.21.11.330 (ωράριο λειτουργίας), να συμπληρώσετε (από την "Επικοινωνία") μία φόρμα ενδιαφέροντος για τα σεμινάρια που ενδιαφέρεστε ή να μας στείλετε email στη διεύθυνση seminars@ergastirimorfes.gr


Λεωφ. Ιωνίας 272 (Ηλ. Σταθμός Αγ. Ελευθερίου) - Αθήνα , τηλ 2102111330 

Ωράριο : Δευτέρα 10πμ - 6μμ, Τρίτη - Παρασκευή 10πμ - 8μμ ,   Σάββατο 10πμ - 3μμ