Περισσοτερες Οψεις

Watercolor Ink Colorex Pebeo 45ml, Carmine

Αμεσα διαθέσιμο

3,70 € Τιμή:
Quick overview:
Το Colorex Pebeo είναι ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο μελάνι ακουαρέλας που αντέχει σε μεγάλη αραίωση με νερό χωρίς να χάνει σε ένταση και φωτεινότητα.


Καθαρό ή αραιωμένο, μπορεί να εφαρμοστεί με διαφορετικά εργαλεία: airbrush, πινέλο, στυλό, aqua brush σε διάφορες επιφάνειες όπως χαρτί ακουαρέλας, χαρτί Bristol, καμβά κλπ.

3,70  Τιμή:
Κωδικός:PB341011
Brand:Pebeo

Λεπτομέρειες

> Το Colorex Pebeo είναι ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο μελάνι ακουαρέλας που αντέχει σε μεγάλη αραίωση με νερό χωρίς να χάνει σε ένταση και φωτεινότητα.

> Καθαρό ή αραιωμένο, μπορεί να εφαρμοστεί με διαφορετικά εργαλεία: airbrush, πινέλο, στυλό, aqua brush σε διάφορες επιφάνειες όπως χαρτί ακουαρέλας, χαρτί Bristol, καμβά κλπ.

> > Το λευκό χρώμα είναι αδιαφανές.

> > Τα 3 χρώματα Silver, rich gold, pale gold σε μεταλλικά και opaque χρώματα καλό είναι να χρησιμοποιούνται χωρίς αραίωση.

> > Όπως όλα τα μελάνια, το Colorex είναι ευαίσθητο στις υπεριώδεις ακτίνες. Για να αποφευχθεί η υπερβολική εξασθένιση χρώματος με την πάροδο του χρόνου, οι εικόνες μπορούν να προστατευτούν χρησιμοποιώντας ένα απορροφητικό βερνίκι UV.

> > Ιδανικό για εργασίες κάλυψης σε συνδυασμό με το Pébéo Drawing Gum,./p>

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστή/Εκδότη Pebeo

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.